Maak een afspraak: 050-5266541
Burg J.G. Legroweg 100 in Eelde
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

De Inktvis

Bestellijst Z&PC de Inktvis: https://forms.office.com/r/3y7WVus55j
--------------
Beste leden en ouders/verzorgers,

We zijn verheugd om te kunnen aankondigen dat nieuwe kledinglijn van Z&PC de Inktvis te bestellen is!
We hebben een reeks stijlvolle en functionele kleding/accessoires opgenomen om ervoor te zorgen dat jullie er op jullie best uitzien tijdens onze zwem- en waterpolo activiteiten.

Je kunt je bestellingen eenvoudig plaatsen middels dit formulier, de betaling vindt plaats middels een automatische incasso. We streven ernaar om de kleding begin mei te leveren. Om het voor iedereen gemakkelijk te maken, organiseren we een aantal afhaalmomenten waar je je bestelling kunt ophalen. Info hierover volgt! 

Wil je voordat je bestelt de kledinglijn live bekijken? Op 12 maart 2024 - 18.00 uur t/m 20.30 uur, 13 maart van 18.00 uur t/m 19.30 uur en zaterdag 16 maart 2024 van 8.45 - 10.15 uur zijn we hiervoor aanwezig in het zwembad.

Klaar om te bestellen? Alle kleding is standaard met het logo van Z&PC de Inktvis en je kunt er voor kiezen om voor een kleine meerprijs je naam er op te laten drukken.

Bestellingen kunnen alleen via dit formulier worden geplaatst tot en met 29 maart, dus wacht niet te lang om je favoriete items te scoren! Mocht je vragen hebben of meer informatie nodig hebben, dan kun je contact met ons opnemen via [email protected].

Controleer je bestelling goed!!

We kijken ernaar uit om iedereen in de nieuwe kleding te zien!

Met vriendelijke groet,

De kledingcommissie

nb. Vanaf heden is het niet meer mogelijk om tussentijds iets te bestellen, in het najaar 2024 zal de 2e bestelronde zijn!

 

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »