Persoonlijk advies: 050-5266541
Een zeer ruim assortiment!
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Over ons

Active Swimwear is dé specialist van het Noorden op het gebied van wedstrijdzwemkleding. Bij Active Swimwear kunt u terecht voor merken zoals Arena, Ying Fa, Zaosu, Maru en Force.

Wij verkopen het nieuwste en complete Arena assortiment: de Arena Powerskin wedstrijdpakken met o.a. de Arena Carbon Flex, Carbon Air en Carbon Ultra wedstrijdbadpakken en wedstrijdjammers. Verder hebben wij in onze collectie: Arena trainingsbadpakken, Arena zwembroeken (jammers), Arena trainingsmaterialen, Arena tassen, Arena clubkleding en nog veel meer.

Zwemkleding en zwemartikelen worden verkocht via onze websites (www.activeswimwear.nl, www.activesportswear.nl en www.zwemshoptotaal.nl), in onze fysieke winkel én tijdens verkoopdagen in zwembaden. Deze verkoopdagen vallen samen met wedstrijden of evenementen. Wij maken hiervoor graag afspraken met verenigingen. Bezoek eens een verkoopronde bij een wedstrijd, maak een afspraak om langs te komen in onze winkel of bekijk onze volledige collectie op onze websites!

Kijk gerust rond op en mail ons bij vragen.

Wij wensen u veel zwemplezier en een nieuw Persoonlijk Record!

Met vriendelijke groeten,

Active Swimwear
Yvonne MedendorpOns correspondentie adres is:
Active Swimwear
Burg. J.G. Legroweg 100
9761 TD EELDE
Tel 050-5266541
[email protected]

Voor topkwaliteit wedstrijdzwemkleding en een uitstekende service!