Maak een afspraak: 050-5266541
Burg J.G. Legroweg 100 in Eelde
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Welk type wetsuit past bij mij?

  • Geplaatst op
  • Door Yvonne
  • 0
Welk type wetsuit past bij mij?

Het uitzoeken van een geschikt wetsuit is best een hele klus.
Wetsuits zijn er echt in allerlei soorten, maten en prijzen.

Welk type wetsuit past bij mij?

Het uitzoeken van een geschikt wetsuit is best een hele klus.
Wetsuits zijn er echt in allerlei soorten, maten en prijzen.
 
Veel open water zwemmers stappen hier binnen en geven aan te willen beginnen met een wetsuit van rond de €200. Dat maakt de keuze al een stuk makkelijker. Daarmee vallen een heleboel wetsuits al af.
Binnen deze prijsrange adviseren wij vaak:
-de Orca Hi-vision wetsuits (een wetsuit dat warmte geeft, opvalt en best flexibel is). Je kunt er schoolslag en borstcrawl mee zwemmen. De prijs rond de €179.
-de Orca TRN wetsuits. Net als de Hi-Vision wetsuits kun je er schoolslag en borstcrawl mee zwemmen. De TRN wetsuits hebben mouwen die ten opzichte van het Hi-Vision wetsuit minder water opnemen. Het pak is gelijmd en niet gestikt (gladder). Prijs rond €199.
-de Orca S7. Het instapmodel van de Triathlonpakken. Een wedstrijdpak met behoorlijk wat drijvend vermogen voor een prijs van zo rond de €230. Een wetsuit waar je echt sneller mee zwemt dan zonder pak.
 
Heb je meer wensen, zoals meer flexibiliteit, meer drijfvermogen, meer stabiliteit, meer warmte dan kom je in de hogere prijsrange uit.
 
Wist je trouwens dat er ook specifieke schoolslagpakken bestaan? Die hebben meer drijvend vermogen in de borst. Je benen zakken als het ware een stukje. Je ligt meer in de positie die geschikt is voor het zwemmen van een schoolslag.
 
Wil je graag een uitgebreider advies? Bel met Active Swimwear voor een afspraak en kom langs. Wij nemen de mogelijkheden graag met je door!
 
 
 

Reacties

  1. sabine sabine

    ha ha, wat bijzonder dat er nog niemand heeft gereageerd...Ik kijk nu voor de 2de keer op jullie site, wat en fijne informatie...en ik merk helemaal niet de push om te moeten kopen bij jullie...wat een heerlijkheid. Na al het lezen, toch n belletje op eens te kijken bij jullie in de winkel. Dankjewel voor deze opzet van de site.
    hartegroet Sabine

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »