Maak een afspraak: 050-5266541
Burg J.G. Legroweg 100 in Eelde
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Ontdek de nieuwe arena Diamonds collectie

  • Geplaatst op
  • Door Yvonne - tekst komt van Arena -Tornado
  • 0
Ontdek de nieuwe arena Diamonds collectie

Together we shine brighter.

Ontdek de nieuwe arena Diamonds collectie

Wist je dat het arena logo altijd uit drie diamanten heeft bestaan? Het woord ‘diamant’ komt van het Griekse woord ‘adamao’, wat onder andere staat voor ‘ik onderga’. Al sinds de oudheid wordt het bijvoeglijk naamwoord ‘adamas’, dat staat voor ‘onoverwinnelijk’, gebruikt om de sterkste en meest veerkrachtige edelsteen op aarde te beschrijven. De drie diamanten in het logo van arena staan voor het verleden, het heden en de toekomst.

Together we shine brighter.

Ontdek de nieuwe arena Diamonds collectie

Wist je dat het arena logo altijd uit drie diamanten heeft bestaan? Het woord ‘diamant’ komt van het Griekse woord ‘adamao’, wat onder andere staat voor ‘ik onderga’. Al sinds de oudheid wordt het bijvoeglijk naamwoord ‘adamas’, dat staat voor ‘onoverwinnelijk’, gebruikt om de sterkste en meest veerkrachtige edelsteen op aarde te beschrijven. De drie diamanten in het logo van arena staan voor het verleden, het heden en de toekomst. Gebaseerd op het logo, is de Diamonds collectie van arena gewijd aan de veerkracht van ons allemaal: net als diamanten schijnen we helderder als we samen zijn. Wat nog speciaal is aan deze unieke collectie: de Diamonds collectie is ontworpen voor het WK 2022 in Fukuoka, dat naar 2023 verplaatst is. Dit jaar wordt het WK in Budapest gehouden. Met de arena Diamonds collectie schitter je altijd, of het nu in het zwembad bij jou in de buurt is of op het WK!

Geïnspireerd door drie diamanten, symboliseert de arena Diamonds collectie de kracht van de menselijke geest, de kracht om moeilijke tijden te overwinnen en te floreren in de toekomst. De producten uit deze unieke collectie zullen niet alleen veelvuldig worden gedragen tijdens het WK van 2022 in Budapest, maar misstaan ook zeker niet in jouw eigen zwembad. De collectie bestaat uit hoogwaardige wedstrijd- en badkleding, athleisure kleding en verschillende accessoires, zoals badmutsen en zwembrillen. De badkleding is gemaakt van MaxLife Eco. Dit materiaal bestaat uit 100% polyester, waarvan 51% tot 53% gerecycled is. Het materiaal is tevens sneldrogend en biedt 50+ UV bescherming.

Als je snel wilt gaan, ga je alleen. Als je ver wilt komen, ga je samen. #arenaDIAMONDS #BrighterTogether

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »