Maak een afspraak: 050-5266541
Burg J.G. Legroweg 100 in Eelde
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Rule breaker: jouw zwembad, jouw regels

  • Geplaatst op
  • Door Yvonne
  • 0
Rule breaker: jouw zwembad, jouw regels

Sterk en krachtig is het nieuwe sexy! Vrouwen over de hele wereld laten meer van zich horen, uiten hun vrijheid en hun recht om een individu, oprecht, bijzonder en zichzelf te zijn.

Sterk en krachtig is het nieuwe sexy! Vrouwen over de hele wereld laten meer van zich horen, uiten hun vrijheid en hun recht om een individu, oprecht, bijzonder en zichzelf te zijn.

Jonge vrouwen van tegenwoordig, en dan vooral in de leeftijd van 16 tot 25 jaar, de veelbesproken en invloedrijke Millennials, uiten hun elegantie en intelligentie door de regels te bepalen en te breken. Ze sporten niet om dun te worden, maar om sterker te worden, ze diëten niet en hongeren zichzelf niet uit, ze eten gezond en met smaak. En dit allemaal is dé inspiratiebron voor de nieuwe Rule Breaker collectie van het Italiaanse arena!

Om sterke, sportieve vrouwen te eren heeft arena de Rule Breaker collectie gelanceerd, een collectie bikini's voor deze stijlvolle en spiritueel vrije vrouwen die een sportieve levensstijl omarmen en dit gevoel van het zwembad naar het strand en verder willen brengen. Om de vrijheid van een perfecte pasvorm te ervaren, zowel tijdens het trainen als tijdens het zonnebaden. Om zowel atletisch als sexy te zijn.

Alle bikini's zijn gemaakt van het arena Max Life materiaal. Dit Italiaanse materiaal is gemaakt van 100% polyester, is chloorproof, Uv-bestendig, droogt snel en zorgt voor een perfecte pasvorm. De bikini's blijven perfect op hun plaats, welke zwemslag je ook maakt. Het coole en hippe design maakt deze bikini's niet alleen de beste keuze voor het zwembad, maar ook voor het strand.

Mix en match!

Jonge vrouwen van tegenwoordig weten precies wat ze willen en bij arena weten ze dat ook. Daarom kunnen alle tops en broekjes van de Rule Breaker collectie apart gekocht worden, mix en match dus! De ideeën dat een specifieke top alleen bij een specifiek broekje past, dat patronen en kleuren niet gemixt kunnen worden en dat ontwerpers stijl bepalen zijn al lang achterhaald. Elke vrouw en zwemster is vrij om te bepalen welke combinatie het beste voor haar werkt, wat het beste bij haarzelf en haar zwemstijl past. Volgens haar eigen regels en haar regels alleen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »