Maak een afspraak: 050-5266541
Burg J.G. Legroweg 100 in Eelde
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Arena

Arena PS Carbon Core FX FBSLO black-gold - D30

€474,95 €375,00
open rug

Productomschrijving

Arena PS Carbon Core FX FBSLC black-gold

open rug badpak

Alleen in deze maat voor deze prijs. Waarom? Omdat er aan de achterkant een randje een beetje los heeft gezeten en dat is gemaakt, maar materiaal glimt nu een beetje (zie foto). Het pak is volledig nieuw. Gewone Arena garantie geldt er. Het zit muurvast maar tikje minder fraai. 

Een nieuwe twin-tape structuur voor een beenheffend effect gecombineerd met ons bekende Carbon cage materiaal zorgen voor een krachtig compressie gevoel en lichaamsstabilisatie.
Belangrijkste kenmerken:
- Opening in de lining: voor een betere flexibiliteit van het bovenlichaam, zonder afbreuk te doen aan de algehele compressie en ondersteuning.
- Grote lining, met Carbon fibers: voor verbeterde core-stabiliteit en lichaamshouding resulterend in lagere weerstand. Met een maximaal en gelijkmatig verdeelde druk en extra compressie op de benen en torso.
- Intern tapesysteem: voor een gevoel van krachtige ondersteuning en core-stabilisatie.
- Twin-tape structuur: op de achterkant van de benen voor een liftend effect om een hoge lichaamshouding te helpen behouden, zelfs als u moe bent. Voor maximale heuphoogte in het water.
- Carbon Cage-stof: een horizontaal en verticaal raster van Carbon fibers dat specifieke spiergroepen omgeeft voor zeer sterke en duurzame spiercompressie.

OUTER SHELL:
52% Polyamide; 47% Elastane;
1% Carbon Fiber

INSIDE LINING:
49% Polyamide; 50% Elastane;
1% Carbon Fiber

Het badpak is FINA Approved

Ook in onze shop in Eelde bent u van harte welkom voor persoonlijk advies en/of voor het aanmeten van je wedstrijdpak. Wij vinden het prettig als u dit van te voren even kenbaar maakt dmv een mail naar [email protected] of bellen naar 050 - 5266541, zo kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste maten voldoende aanwezig zijn en de juiste persoon aanwezig is om u voor 100 % van dienst te zijn.

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »