Maak een afspraak: 050-5266541
Burg J.G. Legroweg 100 in Eelde
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Orca

Orca Athlex Flex Men Triathlon Wetsuit (blauw)

€369,00

Productomschrijving

Athlex Flex Men Triathlon Wetsuit

The Athlex Flex is a new (r)evolution of the Orca Equip.
The new Athlex Flex triathlon wetsuit offers a combination of high elasticity and neutral buoyancy, for swimmers who are able to maintain a good position in the water without added buoyancy. The thin material in the upper body and medium-weight material in the legs result in a wetsuit that provides maximum freedom of movement.

De vervanger van de Orca Equip:
Het Orca Equip wetsuit beschikt over een Flexseal nek dat het opscheppen van water minimaliseert. De rits op de rug is weggewerkt onder het neopreen voor minimale waterweerstand. De Textured Panels bij de voorarmen zorgen voor een betere en krachtigere catch na de insteek. De schouderpanelen zijn voorzien van 2mm Yamamoto neopreen voor optimale flexibiliteit. Door de hoge isolerende eigenschap kan met het Orca Equip wetsuit bij een watertemperatuur van rond de 13 graden prima gezwommen worden. Het gebruik van een badmuts wordt hierbij aangeraden.

De binnenste Infinity Skin voering strekt zich uit door het wetsuit, wat absolute vrijheid biedt. De 1,5mm armen bieden ongekende flexibiliteit. Het voorste paneel van Yamamoto neopreen vermindert frictie tijdens het zwemmen. De Hydrolite panelen helpen het wetsuit gemakkelijker uit te doen, voor nog snellere overgangen. Het drijfvermogen dat dit wetsuit biedt houdt je positie horizontaal, zonder het belemmeren van je zwemtechniek. Het biedt precies de juiste hoeveelheid drijfvermogen om de thermische isolatie te verzekeren die je nodig hebt.

Eigenschappen:
- Flexiseal Nek: beperkt het binnendringen van water, vermindert wrijving en vermindert de weerstand
- Slipstream Rits: gemakkelijk te gebruiken, genereert een minimale waterweerstand
- Getextureerde Onderarm Panelen: verhoogd stroomgebied geeft meer trekkracht en tractie
- Yamamoto 39 Cell neopreen: uiterst flexibel neopreen, die een onbevangen natuurlijke zwembeweging ondersteunt
- Super Composite Skin (SCS) Coating: toegepast als een coating over closed-cell neopreen. De micro-celstructuur van de SCS coating stoot water af bij contact met lucht en vermindert oppervlakteweerstand bij contact met water
- Speed Transition Panelen: snelle verwijdering van het pak voor snelle overgangstijden

Yamamoto 39 Cell neopreen
Yamamoto 39-cel neopreen strekt zich uit tot een 520% rek ratio, wat betekent dat dit materiaal altijd met je meebeweegt. Extra voordelen van nul wateropname en nul gewicht-variatie kunnen maar een ding betekenen: meer snelheid. Yamamoto 39-cel neopreen vertegenwoordigt de beste neopreen beschikbaar in zijn klasse.

Karakteristieken % (0-100)
Flexibiliteit 81%
Drijfvermogen 63%
Hydrodynamisch 54%

Natuurlijke zwemmer

Het nieuwe Equip Wetsuit biedt maximale flexibiliteit zonder jouw positie te veranderen, ideaal voor Natuurlijke Zwemmers. Met Yamamoto 39-technologie, de meest rekbare voering op de markt, geeft je precies het juiste hoeveelheid drijfvermogen voor dit type zwemmer zonder het onderlichaam zo te verhogen dat je uit het water komt. Het resultaat is een ongeëvenaard gevoel van vrijheid.

FLEXIBILITEIT
De binnenvoering van de Infinity Skin wordt overal in het wetsuit gebruikt, en geeft een gevoel van volledige vrijheid. De armen, slechts 1,5 mm dik, geven de ongekende flexibiliteit.
DRIJFVERMOGEN
Het drijfvermogen van dit wetsuit, 39-cells SCS, houdt uw positie geheven en horizontaal zonder uw zwemtechniek te beïnvloeden. Het is perfect drijvend, met behoud van de thermische isolatie die u nodig hebt.
SNELHEID
Het Yamamoto-voorpaneel van de wetsuit bedekt met 39-cells SCS vermindert wrijving tijdens het zwemmen. HydroLite-panelen helpen het wetsuit gemakkelijker uit te trekken, zodat uw overgangen nog sneller gaan.
COMFORT
De opname van deze technologieën, op de juiste manier toegepast, zorgt voor een lichtere uitstraling tijdens het zwemmen. Ideaal voor zwemmers die zich minder prettig voelen bij het gebruik van een wetsuit.

 

 

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »