Persoonlijk advies: 050-5266541
Een zeer ruim assortiment!
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Overige merken

Easy Swim Pro Drijfpakje - blauw

€62,95
3050

Productomschrijving

Het EasySwim Pro drijfpakje bestaat uit een zwembroekje en een zwemvest met drijvers. Het pakje valt vrij klein uit. Lees a.u.b. het maatadvies in de tekst hieronder!

Het drijfpakje is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik tijdens zwemlessen. Het pakje zit comfortabel en is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Ook in de periode voorafgaand aan zwemles is een drijfpakje erg handig en veilig. Natuurlijk moet je kind wel ALTIJD onder toezicht van een volwassene blijven!

Een voordeel ten opzichte van zwembandjes en andere zwemhulpmiddelen is, dat je makkelijk kunt voorkomen dat kinderen het drijfpakje stiekem uittrekken. De ritssluiting kan op de rug gedragen worden, zodat kinderen er zelf niet bij kunnen. Is dit niet van belang, dan kan de ritssluiting ook aan de voorkant gedragen worden.

MAATADVIES: Meet voor de zekerheid even de borstomvang van je kind. Deze is doorslaggevend voor het kiezen van de juiste maat!
 
Terugsturen of ruilen voor een andere maat is voor eigen kosten. Er komen heel veel te kleine paskjes terug!!! Blijkbaar valt het pakje klein, zelf als de maattabel gebruikt wordt (tenmiste dat zegt de klant dat ze die wel gebruikt hebben). 

MATEN:
mt. XS: 13-16 kg, leeftijdsindicatie 2-3 jaar, borstomvang ca. 42-45 cm
mt. S: 14-17 kg, leeftijdsindicatie 3-4 jaar, borstomvang ca. 45-47 cm
mt. M: 17-24 kg, leeftijdsindicatie 4-5 jaar, borstomvang ca. 47-50 cm
mt. L: 24-28 kg, leeftijdsindicatie 5-6 jaar, borstomvang ca. 50-57 cm 
mt. XL: 28-38 kg, leeftijdsindicatie 6-8 jaar, borstomvang ca. 57-65 cm 
Maat XXL - momenteel levertijd!

Wasvoorschrift: Na gebruik uitspoelen met koud water en te drogen hangen. Niet in de machine wassen! Zie ook de instructies op het label in het drijfpakje.
 

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »