Maak een afspraak: 050-5266541
Burg J.G. Legroweg 100 in Eelde
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Arena

Arena PS Carbon Core FX FBSLO - Black Fluo Yellow

€484,95
48755

Productomschrijving

Arena PS Carbon Core FX FBSLC 

Een nieuwe twin-tape structuur voor een beenheffend effect gecombineerd met ons bekende Carbon cage materiaal zorgen voor een krachtig compressie gevoel en lichaamsstabilisatie.
Belangrijkste kenmerken:
- Opening in de lining: voor een betere flexibiliteit van het bovenlichaam, zonder afbreuk te doen aan de algehele compressie en ondersteuning.
- Grote lining, met Carbon fibers: voor verbeterde core-stabiliteit en lichaamshouding resulterend in lagere weerstand. Met een maximaal en gelijkmatig verdeelde druk en extra compressie op de benen en torso.
- Intern tapesysteem: voor een gevoel van krachtige ondersteuning en core-stabilisatie.
- Twin-tape structuur: op de achterkant van de benen voor een liftend effect om een hoge lichaamshouding te helpen behouden, zelfs als u moe bent. Voor maximale heuphoogte in het water.
- Carbon Cage-stof: een horizontaal en verticaal raster van Carbon fibers dat specifieke spiergroepen omgeeft voor zeer sterke en duurzame spiercompressie.

OUTER SHELL:
52% Polyamide; 47% Elastane;
1% Carbon Fiber

INSIDE LINING:
49% Polyamide; 50% Elastane;
1% Carbon Fiber

Het badpak is FINA Approved

Ook in onze shop in Eelde bent u van harte welkom voor persoonlijk advies en/of voor het aanmeten van je wedstrijdpak. Wij vinden het prettig als u dit van te voren even kenbaar maakt dmv een mail naar [email protected] of bellen naar 050 - 5266541, zo kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste maten voldoende aanwezig zijn en de juiste persoon aanwezig is om u voor 100 % van dienst te zijn.

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »