Maak een afspraak: 050-5266541
Burg J.G. Legroweg 100 in Eelde
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Arena

Arena M Carbon Air II jammer Red

€259,00

Productomschrijving

Het Powerskin Carbon-Air II pak brengt de voordelen van een intelligent compressiesysteem samen met een ongelofelijke lichtheid van het pak en een fluweelzachte constructie.

Het Arena Powerskin Carbon Air pak past in de range van lichtgewicht pakken en ze zijn ontworpen naar een nieuw, onverslaanbaar hoge standaard van intelligente compressie in combinatie met veel comfort.

Arena heeft de Carbon vezels in horizontale posite geweven van dit ultralichte Arena Carbon pak om de zwemmer van de intelligente compressie te verzekeren. 

In het water de carbon vezels blokkeren op een kritisch punt om de zwemmer goed te kunnen ondersteunen en de controle te geven die hij/zij nodig is.

De Carbon Air jammers zijn gemaakt van materiaal met “intelligent stretching”. Het zorgt voor behoud van comfort, maar geeft wel overal de juiste compressie waar dat nodig is.

Het materiaal geeft het pak een comfortabele constructie wat er voor zorgt dat de zwemmer de complete vrijheid houdt om te kunnen bewegen en het is eenvoudiger aan te trekken.

Het pak is ongelofelijk licht. Het weegt 125g/m2 – 30% lichter dan de Carbon Pro of Flex.

Materiaal: 65% polyamide 34% Elastane en 1% Carbon

Let op de Europesche pakken zijn niet geheel vergelijkbaar met de USA pakken iv.m. logo restricties die voor USA pakken gelden.

Ook in onze shop in Eelde bent u van harte welkom voor persoonlijk advies en/of voor het aanmeten van je wedstrijdpak. Wij vinden het prettig als u dit van te voren even kenbaar maakt dmv een mail naar [email protected] of bellen naar 050 - 5266541, zo kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste maten voldoende aanwezig zijn en de juiste persoon aanwezig is om u voor 100 % van dienst te zijn.

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »