Maak een afspraak: 050-5266541
Burg J.G. Legroweg 100 in Eelde
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Overige merken

tornado fluit 2000

€4,95

Productomschrijving

ACME TORNADO 2000 Fluitje 

Scheidsrechtersfluit: leverbaar in meerdere kleuren.

Zonder erwtje.

De Tornado 2000 fluit is een speciaal ontworpen fluit en heeft geen balletje of erwtje.
De T2000 is gemaakt van kunststof en heeft drie aparte luchtkamers waardoor twee ultra hoog frequentie tonen geproduceerd kunnen worden.

De Acme Tornado 2000, ook wel T2000 genoemd, is de krachtigste fluit ter wereld. De Tornado 2000 fluit is een speciaal ontworpen fluit en heeft geen balletje of erwtje. De T2000 is gemaakt van kunststof en heeft drie aparte luchtkamers waardoor twee ultra hoog frequentie tonen geproduceerd kunnen worden.De Acme Tornado 2000 fluit is de luidste en krachtigste fluit ter wereld en produceert ca. 122 dB aan geluid. De hoge tonen in combinatie met het krachtigste geluidsniveau zorgen ervoor dat je geluid en lawaai kunt overstemmen. De T2000 fluit wordt voor vele doeleinden gebruikt. Bijvoorbeeld als scheidsrechterfluit bij sport- en zwemwedstrijden. Deze fluit wordt ook gebruikt bij voetbalwedstrijden (FIFA - Champions League). Daarnaast is de Tornado 2000 fluit ook te gebruiken als veiligheidsfluit voor badmeesters, strandwachters en politieagenten. De T2000 fluit produceert een krachtig geluid en dat is goed toepasbaar voor badmeesters in zwembaden of op stranden. Goedgekeurd door de RLSS, US Coast Guard, SOLAS en FIFA.

Worden geleverd in kleurenassortie. Mocht je echt een specifieke kleur wensen, dan graag vooraf even mailen welke op voorraad zijn, anders wordt een willekeurige kleur geleverd. 

 

 

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »