Persoonlijk advies: 050-5266541
Een zeer ruim assortiment!
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Overige merken

Zone3 Vision

€350,00

Productomschrijving

Het Vision's wetsuit voor heren van Zone3 is een van de beste instapmodellen op de markt! Geïnspireerd door Zone3's Vanquish-wetsuit combineert de Vision prestaties en comfort met uiterlijk en waarde! De Full Speed-Flo -coating minimaliseert weerstand tegen rimpelen, verhoogt de snelheid door het water. Een van de enige volledig 'gecoate' kleuren die beschikbaar zijn voor deze prijs. Een nieuw high-stretch 2 mm Free Flex schouderpaneel en voering geïnspireerd door de Vanquish strekt zich uit over de bovenkant van de borst, over elk van de schouders en ook langs elke kant van de borst om maximale rotatie van het rompbereik in het water mogelijk te maken.

Maximale 5 mm drijfpanelen van de heupen tot de knieën helpen je kernsteun in het water te vergroten. Pro Speed Cuffs op de armen en benen versnellen het verwijderen van het natpak waardoor je overgangstijden worden geminimaliseerd. De Vision is gemaakt van milieuvriendelijk neopreen; gebruik van de nieuwste aarde-gerichte kalksteen en schroot rubberbanden helpt om het energieverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen met 200 g per pak. Kenmerken Een van de snelste instapmodellen ter wereld. Full Speed-Flo coating minimaliseert weerstand. Milieuvriendelijk neopreen - gebruikmakend van de nieuwste aarde-ontgonnen kalksteen en schrootrubber.

De nieuwe FlexFit-indeling van het schouderpaneel en de Free Flex-voering zorgen voor nog meer flexibiliteit. Pro Speed Cuffs op de armen en benen versnellen het verwijderen van het natpak. Volledig gestikt en gelijmd voor extra duurzaamheid en comfort.

YKK-rits van hoge kwaliteit naar beneden.

De Zone3 Vision wetsuit heren is voorzien van Full Speed Flo coating, dit verlaagt de weerstand en verhoogt de snelheid.

Alle panelen van dit pak hebben een hoge rekbaarhied, dit maakt de Vision het meest comfortable wetsuit van Zone3.

Het onderlijf is voorzien van 5mm dik neopreen (maximaal toegestaan volgens het ITU), het schouderpaneel is voorzien van 2 mm neopreen.

Eigenschappen:

  • Full Speed Flo coating voor een minimale weerstand in het water om hogere snelheden te bereiken.
  • Pro Speed Cuffs op de armen en benen om het pak tijdens de wisseling zeer snel uit te kunnen trekken. Zo bespaart u kostbare tijd – kunt u het record van 5 seconden breken!?
  • Zeer elastisch neopreen van 2 mm dik rond de schouders en armen voor flexibiliteit, dat betekent optimale bewegingsvrijheid en minder kans op zere schouders.
  • Maximale drijfpanden van 5 mm dik van de heupen tot de knieën om de positie van het lichaam in het water te verbeteren en uw krachten te sparen, zeker als u nog moet fietsen en hardlopen na het zwemmen.
  • Neopreen is niet alleen een comfortabel en goed presterend materiaal, het is ook duurzaam.
  • De YKK rits zorgt ervoor dat je het  het pak makkelijk aan en uit kunt trekken.

 

Beoordelen (0)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »