Persoonlijk advies: 050-5266541
Een zeer ruim assortiment!
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Overige merken

Roze Zwemboei 16L

€21,95

Productomschrijving

Roze Zwemboei 16L

- Eenvoudige safety boei
- Vrij dun materiaal
- 16 liter - minder groot
- 1 luchtkamer

Prima voor beginnende zwemmers!

MAIL EVEN VOOR DE SPECIALE CITY SWIM PRIJS!

De originele zwemboei met waterdricht opbergvak. Functioneel design gecombineerd met topkwaliteit! Praktisch omdat hij wat kleiner is maar nog steeds met een opbergvak dat groot genoeg is om een telefoon, een drinkwaterflesje en evt nog een handdoek mee te nemen.

Door de fel roze kleur is deze zwemboei zeer opvallend en dus ideaal voor het zwemmen in openwater. Met deze boei bent u te allen tijden goed zichtbaar voor speedboten en andere watergebruikers. En dat is precies wat u wilt om op een veilige en verantwoorde manier te kunnen trainen in het openwater. Vanaf nu zullen er geen gevaarlijke situaties op het water meer ontstaan.

Het compartiment heeft een inhoud van 16 liter. Zo kunt u uw kostbare spullen meenemen tijdens het zwemmen en blijven deze de gehele tocht veilig en droog. Zo hoeft u uw sleutels, telefoon en ander persoonlijke spullen niet meer onbeheerd aan de kant achter te laten. Tevens zorgt dit ruime compartiment ervoor dat de boei een goed druifvermogen heeft. Heeft u even rust nodig tijdens uw zwemtocht? Geen enkel probleem, onze boei is groot genoeg om uw gehele gewicht dragen. Dit komt de veiligheid tijdens uw zwemtocht zeker ten goede.

De zwemboei wordt geleverd met een verstelbare band zodat hij om uw middel gedragen kan worden. Zo heeft u er tijdens het zwemmen geen enkele last van.

Ook bij intensief gebruik zal de zwemboei een hele poos meegaan doordat deze gemaakt is van kwalitatief stevige PVC. Dit zorgt er tevens voor dat de boei makkelijker door het water glijdt.

Kenmerken:
Opbergvak: 16L
Afmetingen: 60 cm x 30 cm
Materiaal: PVC
Kleur: ROZE

MAIL EVEN VOOR DE SPECIALE CITY SWIM PRIJS!
 
 

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »