Maak een afspraak: 050-5266541
Burg J.G. Legroweg 100 in Eelde
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Gebruikt

Verkoop van gebruikte zwemspullen voor vaste klanten

Met regelmaat krijgt Active Swimwear de vraag of wij iets kunnen betekenen als het gaat om verkoop van gebruikte zwemspullen. Ook horen wij regelmatig dat zwemmers bijv. geen Carbon of wetsuit van iemand over durven nemen, omdat ze dan niet weten wat ze kopen.

Langere tijd hebben wij de verkoop van gebruikte spullen afgehouden. De vragen blijven echter komen en wij hebben het idee opgevat om er (kleinschalig) wel wat mee te gaan doen.

Wij doen dit als extra service naar onze vaste klanten en bieden de kopende partij een eerlijk advies.

Om dit goed te laten verlopen hebben wij de volgende spelregels opgesteld:
* Het te verkopen product dient bij Active Swimwear gekocht te zijn (misschien breiden we dit later uit). De aankoopbon wordt er bij gedaan.
* Het te verkopen product wordt bij Active Swimwear afgegeven of opgestuurd zodat wij het kunnen beoordelen, er foto's van kunnen maken, het op de website te kunnen plaatsen en kunnen laten passen.
* Samen met de verkopende partij wordt het product beoordeeld en we spreken een prijs af waar het product voor verkocht mag worden.
* Active Swimwear berekent de volgende commissie: 25% van de verkoopprijs is voor Active Swimwear met een minimum van €10. 75% is voor de verkopende partij.
Het product kan online besteld worden maar liever laten wij het hier passen dan weet de klant wat ze koopt. 
* Active Swimwear geeft naar de koper een eerlijk advies en informatie over het product. Garanties geven wij niet.
* De ingebrachte spullen blijven eigendom van diegene die het product inbrengt totdat het product verkocht is. Mocht er tijdens het passen of anderzijds iets verkeerd gaan, is dat het risico voor de verkopende partij.
* Mocht de verkopende partij zelf een klant vinden voor het ingebrachte product kan het weer opgehaald worden of worden opgestuurd (die kosten zijn voor de verkopende partij)

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »