Persoonlijk advies: 050-5266541
Een zeer ruim assortiment!
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Overige merken

Head Swimming Tricomp Shell 3/2/2 mm - maat M

€329,00 €215,00
452311

Productomschrijving

Head Swimming Tricomp Shell 3/2/2 mm

Tricomp shell 3/2/1,5 mm triatlon wetsuit voor heren

Deze dunne wetsuit is perfect geschikt voor triathlons. Gemaakt van een extreem flexibel neopreen dat bekleed is met glide-skin om de weerstand in het water tot een minimum te beperken. Deze wetsuit voor triathlons is op de meest dikke punten 3mm wat ervoor zorgt dat je wat minder drijfvermogen hebt dan bijvoorbeeld een 5mm dikke traithlonsuit. Het verschil in dikte merk je in drijvend vermogen. Met een 3mm pak lig je iets dieper in het water, wat het geschikter maakt voor schoolslag. De 5mm triathlon wetsuits zorgen voor een hogere ligging op het water en daardoor zijn deze beter geschikt voor borstcrawl.

Verder is de suit voorzien van een diep uitgesneden nek. Dit is een detail dat je bij veel triathlonwetsuits terug ziet omdat ze daardoor gemakkelijker aan en uit trekken. De naden zijn getaped en versmolten zodat je geen stiksel op de huid hebt en een maximaal rendement op het gebied van flexibiliteit.

Al met al een goed allround pak dat goed gebruikt kan worden voor triathlons. De grootste unieke eigenschap van dit pak is de dikte en daarmee de lagere waterpositie. Dit maakt de heren triathlonwetsuit ook uitstekend geschikt voor schoolslag.

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »