Persoonlijk advies: 050-5266541
Een zeer ruim assortiment!
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Arena

Head Horizon Masker, clear/white/blue/clear

€29,95

Productomschrijving

Head Horizon Masker

De HEAD Horizon is een high performance zwemmasker. Door de unieke Liquidskin technologie heeft de Horizon ook een zeer groot gezichtsveld voor de toekomst. Een snelle en perfecte aanpassing van de hoofdband is mogelijk dankzij het gepatenteerde RAS-verstelsysteem. De verstelbare gespen zijn direct aan de sluitlippen bevestigd en zorgen zo voor een optimale krachtoverbrenging en een betere pasvorm. Door met twee vingers (boven en onder) op de sluiting te drukken, schuift de band in de juiste positie. De band wordt aangetrokken door aan de uiteinden van de band te trekken.

Het zwemmasker is zeer geschikt voor open water zwemmen, maar ook voor SWIMRUN.

HEAD LIQUID SILICONE-technologie - hoger draagcomfort
Dankzij deze gepatenteerde technologie wordt de afdichtingslip direct op de PC-objectieven gespoten en de siliconenrand zit min of meer randloos op de objectieven. De bril absorbeert de vorm van het hoofd en de oogkas optimaal. Dit betekent dat de bril niet zo stevig vastgebonden hoeft te zijn. Dit is uiterst aangenaam, vooral voor langere zwemsessies.

HEAD CONICAL LENSES - perfect perspectief
Het exclusieve ontwerp van de gebogen conische PC-objectieven is aangepast aan de natuurlijke kijkhoek van de ogen. Het optimaliseert zo het visuele gedrag in het water, omdat de vervormingen die onder water ontstaan, tot een maximum worden beperkt. Dit maakt het gezichtsveld ook veel breder en groter. Dit verhoogde visuele comfort is vooral merkbaar in open water.

HEAD RAPID ADJUST SYSTEEM - eenvoudig aan te passen aan de wensen van de klant
Het gepatenteerde verstelsysteem is altijd eenvoudig en snel in te stellen, zelfs in water en met koude vingers. De gespen worden direct op de afdichtingslip bevestigd. Zo kunnen de glazen zeer individueel en vooral aangenaam worden aangepast. Door de gesp tegen elkaar te drukken, schuift de te krappe riem snel en perfect in de gewenste positie. Door aan de uiteinden van het bandje te trekken, kan de bril beter worden afgesteld.

HEAD ANTIFOG SYSTEEM - nooit in de mist
De anticondensafwerking aan de binnenkant van de PC-objectieven zorgt voor een perfect zicht. Veeg, indien mogelijk, de binnenkant van de bril niet af met uw vingers. Spoel glazen na gebruik altijd af met helder water, bijv. onder de douche. Let op! Bij extreme temperatuurverschillen, bijvoorbeeld bij koud water, kan het ANTIFOG systeem in contact komen met een "warme" bril, omdat deze aan de rand van het water in de zon of in de sporttas in de auto is geplaatst, kan het gebeuren dat het ANTIFOG systeem zijn grenzen bereikt. AANBEVELING: Plaats de bril kortstondig in koud water, laat hem afkoelen en zet hem pas daarna op.

HEAD UV STOP-SYSTEEM - perfecte bescherming

UV-bescherming beschermt de ogen tegen schadelijke UV-stralen. Dit is vooral belangrijk in de zomer bij het zwemmen in de open lucht of in open water. Als het zonlicht te sterk is, gebruik dan een spiegelglas voor optimale bescherming.

HEAD BOX SYSTEEM - beschermde opslag - beveiligde opslag
De plastic doos die bij de bril wordt geleverd, beschermt de lenzen tegen krassen tijdens het transport. AANBEVELING: Spoel uw glazen na gebruik af met helder water (bijv. onder de douche) en berg ze vervolgens direct op in de doos.

De HEAD is officieel partner van de ÖTILLÖ SWIMRUN WORLDSERIES en heeft de ontwikkeling van de SWIMRUN sport zeer positief beïnvloed door innovaties, vooral op het gebied van neopreen pakken. De HEAD is wereldmarktleider in SWIMRUN pakken.

Aanvullende gegevens

  • Prestatiezwemmasker 
  • extra large field of vision
  • hydrodynamisch en innovatief ontwerp
 

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »