Persoonlijk advies: 050-5266541
Een zeer ruim assortiment!
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Finis Swim Coach Communicator

€199,95

Productomschrijving

UITEINDELIJK, de oplossing waar coaches naar zochten, een manier om met de zwemmers te spreken tijdens de zwemtraining

De Swim Coach Communicator van FINIS werkt via een Bluetooth signaal van een smartphone naar de ontvanger die op het achterhoofd van de zwemmer is geplaatst. De mogelijkheid voor trainers om real-time te communiceren met hun zwemmers verandert de zwemwereld. Zwemmers kunnen direct op aanwijzingen van de trainer de techniek aanpassen en tempo wisselingen doorvoeren.

Kenmerken:

  • directe feedback aan de zwemmer tijdens de training Dit geeft de trainer de mogelijkheid om de zwemmer direct informatie te geven over snelheid, splittijden of het doorgeven van andere oefeningen.
  • verhoging van de effectiviteit Eenvoudig communiceren met de zwemmer aan de andere kant van een zwembad, zonder tijd kwijt te zijn aan heen en weer lopen en schreeuwen.
  • voorkomt dat de zwemmer verkeerde technieken aanleert De zwemmer kan direct gecorrigeerd worden op techniek, voordat deze techniek een gewoonte wordt.
  • gepatenteerde Bone Conduction Audtio Transmission De zender geeft een helder geluid via de jukbeenderen naar het binnenste van het oor, zonder oordoppen.
  • waterproof tot 3 meter diep
  • Bluetooth Audio Transmission Communicatie via Bluetooth verbinding tussen de telefoon en de ontvanger. De ontvanger dient boven water gehouden te worden voor het beste signaal. Verbinding kan verbreken indien zwemmer onder water gaat, echter herstelt zich automatisch indien het signaal niet langer dan 3 minuten onderbroken wordt.
  • Alles wat je ook nodig hebt is een smartphone Download de FINIS Live app (beschikbaar in Google Play en iTunes) en gebruik de microfoon van de telefoon om te communiceren met je zwemmer.
  • Oplaadbare Lithium-ion batterij Een volle batterij gaat 4 tot 6 uur mee, afhankelijk van gebruik en instellingen.
  • Koppeling van 3 Communicators De app op de telefoon kan gekoppeld worden aan 3 Swim Coach Communicators. De communicatie is één op één, niet als groep.

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »