Persoonlijk advies: 050-5266541
Een zeer ruim assortiment!
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Bodylift

Bodylift

Met Bodylift ben je verzekerd van perfecte ondersteuning, controle en een heerlijke pasvorm!

Voel jij je niet op je gemak in badkleding? Dan ben je niet de enige! Bodylift van arena zorgt voor de ultieme ervaring in het water: optimale bewegingsvrijheid, controle van je vrouwelijke rondingen en een totaal shaping effect dat je figuur verbetert én flatteert. Met Bodylift ben je verzekerd van perfecte ondersteuning, controle en een heerlijke pasvorm!
Ondersteuning
Bodylift is ontworpen voor elke borstvorm en -maat en biedt de ondersteuning en pasvorm die vrouwen nodig hebben om zich goed en zelfverzekerd te voelen. De cups aan de binnenkant voldoen helemaal aan de behoeftes van vrouwen. Vollere borsten worden perfect ondersteund en gelift, terwijl kleinere borsten optimaal kunnen genieten van padding en het decolleté verbeterende design. Bodylift biedt verschillende opties, waaronder een klassieke BH, een padded BH en verwijderbare cups. 

Controle
Een 'probleemzone' voor veel vrouwen is de buik, ongeacht de leeftijd of lichaamsvorm. En bij arena weten ze dat. Speciaal mesh of een functionele snit strijken de buik glad en verbergen ongewilde rondingen, zonder het comfort of het ademhalen te beïnvloeden. 

Perfecte pasvorm
De Bodylift badpakken bieden maximale bewegingsvrijheid en zorgen voor een mooie vorm van het lichaam. Verstelbare straps en verschillende opties qua rug en model zorgen altijd voor een aangename pasvorm en een heerlijk draagcomfort.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Recente artikelen
Tags