Maak een afspraak: 050-5266541
Burg J.G. Legroweg 100 in Eelde
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Arena

Arena W Pwsk Carbon Flex VX FBSLCB Bright Red - D36

€399,95 €250,00
AR2A584-486

Productomschrijving

DICHTE RUG!
Dit badpak past als je maat D38 hebt van trainingsbadpakken. Dan zit deze Carbon zoals hij hoort. 

De Carbon Flex is de aanvulling op de beste verkocht pakken uit de Arena Carbon Serie (De Carbon Pro). Arena biedt nu met dit pak meer mogelijkheden van hoe het pak zit en de flexibilitijd terwijl de unique voordelen van het werelds meest innovatieve pak en de compressietechniek behouden blijven.

De Carbon Flex maakt gebruik van het nieuwe gepatenteerde V-Flex Systeem wat inhoudt dat extern aangebrachte tape en speciale naden zorgen vooor maximale bewegingsvrijheid rond de heupen en schouders.
Anatomisch geplaatste drukpunten en elastische tape creeeren lijnen langs de achter en bovenkant van het bovenbeen voor een liftend effect. Het helpt de zwemmers hun lichaamspositie te verbeteren en de weerstand van het water en van de eigen beenbeweging in het water te verminderen.

The Carbon Flex heeft t.o.v. de Carbon Pro's verbeteringen ondergaan in de bewegingsvrijheid, maar heeft daarbij de perfecte compressie behouden. Het Flex pak geeft kracht en comfort, zonder elkaar uit te sluiten.  

Met de naadloze 2-panelen constructie en het strategisch paatsen van naden bij de heupen en taille geeft het pak compressie zonder beperkingen. Het geeft de zwemmer kracht en ondersteuning. Het beperkt de opbouw van melkzuur in het lichaam gedurende de wedstrijd en het lichtgewicht materiaal zorgt er voor dat de zwemmer het langer volhoudt en geeft hem/haar kracht. 

De belijning geven de zwemmer meer flexibiliteit bij starts, keerpunten en rugcrawlbeenbewegingen. Het systeem geeft complete vrijheid rond de heupen, de bilspieren en schouders in combinatie met de perfecte pasvorm en comfort. 

Het Carbon Flex badpak is een tikje langer bij het lichaam en bij de benen om een groter oppervlakte te kunnen bedekken en om zoveel mogelijk voordeel te halen uit Intelligente Compressie systeem.

Het badpak is FINA Approved

Ook in onze shop in Eelde bent u van harte welkom voor persoonlijk advies en/of voor het aanmeten van je wedstrijdpak. Wij vinden het prettig als u dit van te voren even kenbaar maakt dmv een mail naar [email protected] of bellen naar 050 - 5266541, zo kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste maten voldoende aanwezig zijn en de juiste persoon aanwezig is om u voor 100 % van dienst te zijn.

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »