Persoonlijk advies: 050-5266541
Een zeer ruim assortiment!
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Arena

Arena Powerskin ST jammer Storm Limited Edition - New

€74,95
blue-red

Productomschrijving

Het Arena Powerskin ST jammer is een professionele jammer voor wedstrijdgebruik. De St jammer is gemaakt van het Arena's X-Raptor materiaal. Het is een dichtgeweven stof en de oppervlakte heeft een speciale behandeling gehad waardoor het waterafstotender is geworden. Het materiaal geeft een beetje compressie, maar belemmert je zeker niet in je bewegingsvrijheid. Het is maximaal efficient.
Compressie zorgt voor een betere bloeddoorstroming en een betere afvoer van lactic zodat je minder snel verzuurt.

Het Arena's X-Raptor materiaal heeft een behoorlijke chloorbestendigheid en het materiaal gaat daarom lang mee. Het materiaal voelt zacht aan en droogt erg snel. 
Dankzij de lichtheid van het materiaal en het percentage lycra dat er in zit verwerkt draagt het super comfortabel en geeft het compressie.

De Arena's Powerskin ST jammers zijn ontworpen als goed wedstrijdpak tegen een concurrerende prijs. Dat maakt het dat veel zwemmers er voor kiezen om dit pak te dragen. Van beginnende zwemmers tot serieuze atleten. 

KENMERKEN:
Arena Pwsk ST 2.0 FBSLO Black
- extra duurzame voering
- extra flexibele stof
- ergonomische plaatsing van de naad
- ideale jammer als instapmodel maar ook goed geschikt voor bijvoorbeeld langere afstanden en open water zwemmen

LIMITED EDITION - dus maar zeer beperkt leverbaar!!

Seniormodel dus met lange pijpen!

Ook in onze shop in Eelde bent u van harte welkom voor persoonlijk advies en/of voor het aanmeten van je wedstrijdpak. Wij vinden het prettig als u dit van te voren even kenbaar maakt dmv een mail naar info@activeswimwear.nl of bellen naar 050 - 5266541, zo kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste maten voldoende aanwezig zijn en de juiste persoon aanwezig is om u voor 100 % van dienst te zijn.
Specificaties

Wedstrijdpak Powerskin ST 2.0 (verbeterde versie)
71% Polyamide 29% Lycra
Lichte mate van compressie
Fina goedgekeurd

Beoordelen (0)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen