Persoonlijk advies: 050-5266541
Een zeer ruim assortiment!
Veilig, snel en makkelijk betalen
Tevredenheidsgarantie

Arena

Arena M Carbon Ultra FBSLOB dark grey gold

€479,95
AR2A312-535 open rug

Productomschrijving

Dit nieuwe Powerskin Carbon Ultra pak is het laatste en snelste race pak ontwikkelt door Arena en het wordt gedragen door de beste zwemmers.

De laatste toevoeging aan dit Carbon pak aan de Arena Powerskin serie zorgt voor het optimaliseren van de zwemmer zijn/haar 'body shape'. De interne structuur door Arena 'Ultra-Link System' genoemd, bevindt zich aan de binnenkant van het pak. De binnenkant ondersteunt het lichaam en zorgt ervoor dat het de bewegingen van de zwemmer worden gemanaged.

Het pak heeft 2 unieke eigenschappen: de Infinity-Loop met de X-Pivot en de Ultra-Compression Panelen.
* De Infinity-Loop is een doorgetrokken tape die de belangrijkste spiergroepen van de ribben naar de heupen met elkaar verbindt . Het helpt je de ideale positie van je lichaam in het water vast te houden.
De X-Pivot is een extra steun die wordt gecreeerd door strategisch geplaatste tapes, die je onderlijf en belangrijkste spieren bijeenhouden, terwijl het bovenlijf genoeg ruimte behoudt om vrij te kunnen bewegen.
Het isoleren van je boven- en onderljf bewegingen, helpt je je positie in het water te verbeteren en verbetert tevens je efficiency.
* De Ultra-Compression Panelen zijn ontwikkeld om samen met de buitenkant van het materiaal te zorgen voor extra compressie op de belangrijkste plekken.

Het Carbon Ultra-Cage materiaal biedt een enorme verbetering ten opzichte van de voorgaande Carbon pakken. Het levert extra ondersteuning aan de spieren en gerichte compressie. Het materiaal bevat ook 3 keer meer carbon dan de vorige paken en de stof is strakker geweven. Dat betekent dat het nog nauwer aansluit bij je lichaam, meer compressie geeft en je lichaam nog meer stroomlijnt.

Het badpak is verkrijgbaar met open en gesloten rug.
Dit betreft het badpak met open rug.

Het bepalen van de juiste maatvoering is niet heel eenvoudig. Ook in onze shop in Eelde bent u van harte welkom voor persoonlijk advies en/of voor het aanmeten van je wedstrijdpak. Wij vinden het prettig als u dit van te voren even kenbaar maakt dmv een mail naar [email protected] of bellen naar 050 - 5266541, zo kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste maten voldoende aanwezig zijn en de juiste persoon aanwezig is om u voor 100 % van dienst te zijn.

 

 

Specificaties

Wedstrijdpak
50% Polyamide / 47% Elastane / 3% Carbon
Maximaal
Fina goedgekeurd

Beoordelen (0)

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »